cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Csapatunk


Nagyon fontos, hogy a dolgozók jól együtt tudjanak működni, hogy ne legyenek belső feszültségek, mely által veszélybe kerülhet a gyermek érzelmi biztonsága. Mivel napközbeni gyermekfelügyeletünk családi vállalkozás, anya és két lánya, valamint egy férj a dolgozók, ezért a családias, meghitt légkör még inkább adott, a munkatársak már eleve jól ismerik egymást és egymásra vannak hangolva. Csapatunk több gyerektáborban, keresztény közösségben dolgozott már együtt, így egy összeszokott, jól müködő csapatot alkotunk. A kapcsolat közöttünk bensőséges és békés, mely tökélestes táptalajt nyújt a gyerekek érzelmi biztonságához, feljlődéséhez.

Béldi Anna – gondozó, angol tanár

Béldi Anna háromgyermekes anya vagyok. Mióta az eszemet tudom gyerekekkel szerettem volna foglalkozni. Ehhez valószínűleg hozzásegített 5 testvérem és rengeteg unokatestvérem, kik között én voltam a legnagyobb lány, így a főnök, a rendezvényszervező, a mókamester, az altató szolgálat. 🙂 Gyermekorvosnak készültem, de mivel nem bírtam a boncolást, erről le kellett mondanom, így lettem végül biológia-kémia tanár. Ehhez társult később Helen Doron angol tanári képesítésem, mely igen nagy hatással volt rám. Gimnáziumi éveim alatt táncot tanultam és egyben oktattam kisgyerekeknek, később pedig belekóstoltam a színészkedésbe folyamatos fellépésekkel. Emellett 10 évig tanultam fuvolázni. Egyetemi éveim alatt babysitterként és magántanárként működtem, majd találkoztam férjemmel, kinek a spanyol tudásomat köszönhetem. Mindkét szakma tele volt kihívásokkal, izgalmakkal, és mindkettőt nagyon élveztem. Az anyaságban ez a két szakma ötvöződött, és még szorosabban a gyerekekhez kapcsolt. Férjem szintén pedagógus, közös álmunk, hogy ezt a két szakmát egyesítsük, egy saját családi napközi és nyelvközpont létrehozásával.

Béldiné Siroki Julianna

Nagy családba születtem bele, nyolcan voltunk tesvérek. Édesanyám mindenkire azt a feladatot bízta, amiben a legügyesebb volt, amihez a legjobban értett. Így én a testvéreimmel játszottam, tanultam, vittem őket óvodába, iskolába. 6 évesen már a kisöcsémet tologattam a házunk előtt. Utána megszülettek a saját gyerekeim, 3 fiú és 3 lány. Nagyon boldog anyuka voltam. Miután felcseperedtek, egy családi napköziben dolgoztam. Ott előfordult, hogy a gyerekek még a szünetekeben is be szerettek volna jönni. 🙂 Nagyon jó a gyerekekkel lenni, őszinték, aranyosak, soha nem csalódik bennük az ember. Nem lehet őket megunni, és nagyon sok erőt adnak. Az Örökkévaló csodálatos ajándéka minden egyes apróság.

team member
Béldi Anna
VEZETŐ, GONDOZÓ

Pedagógusi végzettség, Helen Doron tanári végzettség, csana tanusítvány. Több éves tapasztalat gyermekfelügyeletben, táncban, angol nyelvtanításban. Energikus, jó konfliktuskezelő készség, kitartó, vidám, gyerekcentrikus, 3 gyermekes anyuka

Contact Béldi Anna
@
team member
Béldiné Siroki Julianna
HELYETTES, GONDOZÓ

Pedagógusi végzettség, csana tanusítvány. 30 éves tapasztalat, végtelen türelem, megértés, elszántság, határozottság, 6 felnevelt gyermek.

Contact Béldiné Siroki Julianna
@
team member
Béldi Noémi
PEDAGÓGUS (SEGÍTŐ, FUVOLA)

Pedagógusi végzettség, több éves tapasztalat gyermekfelügyeletben és tanításban, furulya, fuvola, ének. Kedves, mosolygós, fiatal, megbízható, pontos.

Contact Béldi Noémi
@
team member
Fernando Sánchez
SPANYOL TANÁR, GITÁR

spanyol nyelvtanári végzettség, sok éves tanári és gitár játék tapasztalat, Vidám, vicces, megbízható, gyerekszerető, 3 gyermekes apuka.

Contact Fernando Sánchez
@